Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо отказа да коментира информациите, че

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо отказа да коментира информациите, че
Коментари Харесай

Коментарът на Моуриньо за Бейл

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо отхвърли да разяснява информациите, че лондончани са покрай това да си върнат Гарет Бейл от Реал Мадрид. Вчера сътрудникът на уелсеца Джонатан Барнет съобщи, че двата клуба към този момент договарят и шансът да се стигне до договорка е огромен. Темата бе водеща по време на конференцията на Специалния преди утрешното посещение на лондончани на Локомотив (Пловдив) в дуел от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Моуриньо обаче съобщи, че всичко е в областта на хипотезите и не разяснява играчи, които са благосъстоятелност на други клубове.

" Гарет Бейл е футболист на Реал Мадрид, а аз не разясня играчи от други клубове. Не моя работа да контактувам с сътрудници и не желая да върша никакви мнения. Няма да разисквам хипотетични неща. Гарет Бейл е състезател на Реал Мадрид.

По-късно Специалния добави по същата тематика: " Опитвах се да взема Бейл, до момента в който бях в Реал. Президентът се довери на инстинкта и знанията ми и откакто напуснах, той докара Гарет в клуба. Това не е загадка и Гарет го знае. "
Jose Mourinho today on Gareth Bale
— Rob Harris (@RobHarris)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР