Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо не бе щастлив от завръщането

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо не бе щастлив от завръщането
Коментари Харесай

Моуриньо: Юнайтед играе силно срещу по-добрите отбори

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо не бе благополучен от завръщането си на " Олд Трафорд ". Отборът на Специалния загуби с 1:2. Португалецът обаче одобри метафизичен нещата и похвали представянето на противника, като съобщи, че " Червените дяволи " постоянно играят мощно против положителните тимове.

" Смятам, че те заслужаваха да победят, изключително с представянето си през първото полувреме. Ние не започнахме мача по никакъв начин добре. Мисля, че през първите 30 минути те бяха по-добрият отбор, а ние изобщо не бяхме на терена. Заради тези минути и поради метода, по който получихме втория гол, противникът заслужаваше да завоюва. Резултатите на Юнайтед против мощните тимове са положителни. С Челси, Ливърпул, Лестър. Като че ли на отбора му е по-лесно да играе против по-добрите тимове в шампионата Те не се плашат да играят по-защитно, по тази причина им е по-лесно против противници, които повече обичат да задържат топката ", счита Моуриньо.
Маркъс Рашфорд осъществя и двата гола за Юнайтед в мача. Португалецът сподели ласкави думи за младока.

" Когато той играе по левия фланг е доста рисков. Казах това на моите играчи. Първият му гол бе типично в жанр " Рашфорд ", пробивайки навъртре. Моите играчи знаеха какво да чакат от него, само че не съумяха да го спрат ", добави наставникът.

Премиър лийг 15 кръг, сряда 4 декември  Манчестър Юнайтед 2:1краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР