Мениджърът на Тотнъм - Жозе Моуриньо, е на мнение, че

...
Мениджърът на Тотнъм - Жозе Моуриньо, е на мнение, че
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Дербито не решава нищо

Мениджърът на Тотнъм - Жозе Моуриньо, е на мнение, че първото му дерби на Северен Лондон с Арсенал няма да реши нищо огромно, само че той знае за значимостта му за ентусиастите.

" В този миг и двата тима сме в сходна обстановка. Няма да бъде в действителност толкоз огромна страст. Би било друго, в случай че и двата тима се борехме за нещо огромно. Сега задачата и да приключим преди тях. Липсва ни огромната тръпка, тъй като дуелът няма да реши огромните неща. Ние може да потвърдим тезата, че желаеме да се борим. Клубовете са направени и поради почитателите. Привържениците имат особено отношение към този дуел и хората на терена имат доста защо да се борят. Трябва да се пазиме по-добре, да позволяваме по-малко попадения, да пазим мрежата ни без попадения. Това е извънредно значимо за тима. В същото време би трябвало да опитваме да нападаме, не може без това ", съобщи Моуриньо.
Португалецът удостовери, че Деле Али няма да играе за " шпорите " против Арсенал в неделя поради травма, до момента в който неговият съотборник Ерик Дайър е осъден.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР