Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте остана доволен от трудната, но

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте остана доволен от трудната, но
Коментари Харесай

Конте: Постигнахме важна победа, въпреки проблемите

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте остана удовлетворен от сложната, само че извънредно значима победа с 1:0 над. Той призна, че е имал много проблеми с окомпректоване на състава за мача, защото няколко играчи са се оплаквали от стомашни проблеми. Наставникът разяснява и дузпата, от която падна победния гол, като е не 100, а 200% уверен, че тя съществува.

" Това бе 200% дузпа, не 100. Толкова бе чиста. Когато ръката ти е разперена по този метод и докоснеш топката, всичко е ясно ", съобщи Конте.

" Не ни бе елементарно, тъй като през вчерашния ден сутринта докторът ми изпрати известие, че няколко играчи не се усещат добре. Те са имали стомашен проблем, повръщали са и са имали температура. Деки изобщо не тренира. същото се отнася и за Голини, Хюго и Уински. Въпреки това подходихме към мача по верния метод. Щастлив съм, тъй като виждам, че тимът се развива в доста връзки. Сега това е тим, който е подготвен да се бори във всеки мач ", добави италианецът.

С този триумф Тотнъм излезе краткотрайно на 4-тата позиция в таблицата, изпреварвайки Арсенал, който обаче е с мач по-малко и в понеделник вечер гостува на Нюкасъл. Попитан дали ще гледа този мач, Конте отговори: " Искам да го виждам. Искам да пострадвам ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР