Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте определи повдигнатите към себе си

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте определи повдигнатите към себе си
Коментари Харесай

Конте остана изненадан от леките наказания след спречкването с Тухел

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте дефинира повдигнатите към себе си и сътрудника си от Челси Томас Тухел обвинявания от страна на ФА като по-леки от предстоящото след конфликта сред двамата през предишния уикенд. Той също по този начин разяснява своята пристрастеност, която влага в работата си, и дали е допустимо клубът да притегли още нови играчи в оставащите дни от трансферния прозорец.

"Виждам, че ФА повдигна по-леки обвинявания и на двама ни, нали? Трябва да го приемем и да уважим всяко едно решение. Мисля, че от време на време могат да се случат сходен вид обстановки. Това не е първият, нито последният път, в който двама треньори не са съгласни един с различен. Но най-важното нещо е да продължим напред и да се почитаме един различен. За мен тази обстановка завърши още тогава. Надявам се, че ще бъда на пейката този уикенд. Смятам, че по този начин е вярно. Също по този начин дублирам, че сигурно в сходна обстановка можеш да научиш много, само че също по този начин мисля, че се оправих сносно с това да остана спокоен и да не прекаля с реакцията си ".

"Това, че трансферирам моята пристрастеност върху играчите ми? Мисля, че би трябвало да се опитваме да влагаме пристрастеност във всяка една обстановка. Аз влагам пристрастеност в моята работа. Ако го правиш, ти се опитваш да дадеш всичко от себе си. Изискването ми към моите футболисти е да се трудят старателно и да се усъвършенстват във всеки аспект. Опитвам се да им трансферира моите пристрастеност и предпочитание за победа и битка по най-хубавия вероятен метод. Ако желаеме да печелим, ще би трябвало да се борим. По време на мач ти живееш или умираш. Ако живееш, съперникът ти е починал. Ако си мъртъв, значи противникът ти е спечелил дуела. Според моите разбирания, с цел да имаш упоритости, би трябвало да се опиташ да бъдеш добре проведен, да притежаваш качество, да имаш футболни хрумвания, да си добре тактически и физически, както и да имаш верния дух.

"Ако някой си тръгне, сигурно ще пристигна различен състезател на негово място. Особено в случай че някои футболисти желаят да отидат другаде, с цел да играят постоянно. Трудно е да ги задържим тук. Но в същото време би трябвало да бъде ясно, че в случай че някой пожелае да напусне, аз ще би трябвало да го заместя с различен. Това е доста значимо, тъй като е нужно да разполагаме със състав, който да може да се оправи с много мачове до ноември. Ето за какво това е значимо за мен ", съобщи Конте по време на днешната си конференция преди мача с Нотингам Форест.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР