Мениджърът на Стоук Сити Пол Ламбърт се превърна в четвъртия

...
Мениджърът на Стоук Сити Пол Ламбърт се превърна в четвъртия
Коментари Харесай

Падна още една треньорска глава във Висшата лига


Мениджърът на Стоук Сити Пол Ламбърт се трансформира в четвъртия треньор във Висшата лига, който губи работата си от началото на седмицата, откакто "грънчарите" оповестиха разлъка по взаимно единодушие.

Лабърт пое Стоук малко след Нова година, само че не съумя да избави клуба от изпадане и по този метод бе комплициран завършек на 10-годишния престой на отбора във Висшата лига. "Искаме да благодарим на Пол за свършената работа в последните четири месеца и да му пожелаем триумф в бъдеще. Той не съумя да избави клуба от изпадане, само че това сигурно не бе поради неналичието на старания, професионализъм и отдаденост от негова страна. Клубът ще назначи нов управител допустимо най-бързо, с цел да му даде задоволително време да се приготви за началото на сезона в Чемпиъншип", се споделя в формалното известие от "грънчарите".

По-рано през днешния ден управлението на различен изпаднал клуб - Суонзи, разгласи, че няма да възобнови контракта на мениджъра Карлос Карвалял, а преди два дни от постовете си бяха освободени наставникът на Евертън Сам Алардайс и този на Уест Хям Дейвид Мойс. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР