Мениджърът на смята, че многобройните проблеми през този сезон са

...
Мениджърът на смята, че многобройните проблеми през този сезон са
Коментари Харесай

Клоп: През този сезон станах много по-добър мениджър, отколкото бях

Мениджърът на счита, че многочислените проблеми през този сезон са го създали доста по-добър управител, в сравнение с е бил преди този момент. Германецът признава, че за 20 години в треньорската специалност в никакъв случай не му се налагало да мисли за сходни неща както в последните месеци.

" Преди началото на сезона знаехме, че сме положителни. Така е. Това не значи, че ще спечелиш още веднъж шампионата, само че усилва отговорността ти да постигнеш нещо. Все още сме добър отбор, само че през този сезон се случиха доста неща. Ако искаш да спечелиш Премиър лийг, би трябвало да изиграеш съвсем съвършен сезон. Може да го видите сега със Сити. Те не започнаха по съвършен метод, само че в този момент са в такова въодушевление, че всичко наподобява съвършено.

Ние стартирахме сезона доста добре. Дълго време бяхме на върха или покрай върха. Вкарвахме и голове. Беше ясно, че проблемите, които имахме, ще влияят все по-силно, в случай че не можем да ги разгадаем с играчи, които се завръщат.

Повечето проблеми са резултат от обстановката с травмите. Тази година се сблъскахме с изцяло нови проблеми. Такива, които не съм имал в никакъв случай през живота си, макар че съм в специалността 20 години. Трябваше да трансформирам защитната линия всяка седмица. Този сезон станах доста по-добър управител, в сравнение с бях преди, тъй като нормално не ти се постанова да мислиш за такива неща, а аз трябваше да го върша непрестанно.

Имахме обстановки, които се случваха в петък вечер. Цяла седмица упражняваме с концепцията за един стартов състав, а по-късно за една вечер би трябвало да променим изцяло всичко. И това се случваше много постоянно. Хората могат да кажат, че това е опрощение. Честно казано, въобще не ме интересува. Не го употребявам като опрощение, само че в случай че питате за какво нещата се трансформираха, това е обяснението ", съобщи Клоп пред " Скай спортс ".
щ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР