Мениджърът на Селтик - Нийл Ленън, се надява шампионите да

...
Мениджърът на Селтик - Нийл Ленън, се надява шампионите да
Коментари Харесай

Нийл Ленън иска Селтик да завърши кампанията със стил и три трофея

Мениджърът на Селтик - Нийл Ленън, се надява първенците да завършат сезона в Шотландия със жанр. В момента Висшата лига е спряна поради пандемията от ковид. "Зелено-белите " към този момент завоюваха купата на Лигата, като имат действителни шансове за завоюват и останалите два трофея в страната - купата на Футболната асоциация и купата в шампионата. В предходните три акции тимът от Глазгоу победи и с трите купи на домашната сцена.

"Ако може да се завърнем на терена, ще бъде най-добре. Всички желаеме това - футболистите, треньорите, ръководителите, ентусиастите. Дали ще стане действителност, това е обособен въпрос. Сякаш мина цяла ера от последния ни мач със Сейнт Мирън вкъщи. Все още сме жадни за изяви, ясно е. Мотивацията ни е доста, доста огромна.

Пред нас не стои различен въпрос. Целта ни е да побеждаваме с девета поредна купа във Висшата лига, както и да създадем требъл за четвърти следващ сезон. Играчите непрекъснато ме питат по кое време ще подновим тренировките. Искаме още веднъж да играем пред нашата аудитория, само че да забележим първо по какъв начин ще се развие обстановката ", съобщи Ленън пред клубната телевизия на Селтик.

Мачовете от елитната дивизия в страната бяха спрени през март. Шампионите имат 13 точки задатък на първото място в шампионата пред огромния си съперник Рейнджърс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР