Мениджърът на се изказа ласкаво за представянето на през този

Мениджърът на се изказа ласкаво за представянето на през този ...

Гуардиола: Уест Хам е кандидат за Шампионската лига

Мениджърът на се изказа ласкаво за представянето на през този сезон. Лидерът в класирането ще се изправи срещу лондончани утре. "Чуковете" са четвърти в класирането и постигнаха впечатляващи резултати последните месеци.

"Те са на позиция за класиране в Шампионската лига. Това не е добра серия, а много месеци, в които се представят на ниво. Показва колко са силни. Имат фантастични играчи като . Микайл Антонио винаги може да ти създаде главоболие с движението си по терена", заяви Гуардиола.

Той похвали и мениджъра на съперника : "Възхищавам се на подобни хора, както и . Те имат невероятно дълги кариери. Няма да забравя първия ми мач във Висшата лига. Беше срещу Съндърланд и Мойс беше мениджър там. Беше много мил, даде ми съвети за Висшата лига".

City Xtra | Pep Guardiola provides major update on Kevin De Bruyne’s fitness AND contract situation

` | | `
— Manchester City FC Fan Content (@mancitycontent)
Испанецът даде подробности относно състоянието на и положението с неговия договор.

"Той е напълно възстановен. Няма какво да говоря колко важен играч е той за нас. В последната част от сезона той ще бъде изключително важен. Не знам защо отнема толкова дълго време, за да подпише нов договор, но аз не се занимавам с това, а той има контракт за още две или три години", обясни мениджърът на Ман Сити.

Източник: sportal.bg