Мениджърът на се изказа ласкаво за представянето на през този

...
Мениджърът на се изказа ласкаво за представянето на през този
Коментари Харесай

Гуардиола: Уест Хам е кандидат за Шампионската лига

Мениджърът на се изрече ласкаво за представянето на през този сезон. Лидерът в класирането ще се изправи против лондончани на следващия ден. " Чуковете " са четвърти в класирането и реализираха впечатляващи резултати последните месеци.

" Те са на позиция за класиране в Шампионската лига. Това не е добра серия, а доста месеци, в които се показват на равнище. Показва какъв брой са мощни. Имат фантастични играчи като. Микайл Антонио постоянно може да ти сътвори главоболие с придвижването си по терена ", съобщи Гуардиола.

Той похвали и мениджъра на противника: " Възхищавам се на сходни хора, както и. Те имат необикновено дълги кариери. Няма да не помни първия ми мач във Висшата лига. Беше против Съндърланд и Мойс беше управител там. Беше доста благ, даде ми препоръки за Висшата лига ".

City Xtra | Pep Guardiola provides major update on Kevin De Bruyne’s fitness AND contract situation

` | | `
— Manchester City FC Fan Content (@mancitycontent)
Испанецът даде детайлности по отношение на положението на и ситуацията с неговия контракт.

" Той е изцяло възобновен. Няма какво да приказвам какъв брой значим състезател е той за нас. В последната част от сезона той ще бъде извънредно значим. Не знам за какво лишава толкоз дълго време, с цел да подпише нов контракт, само че аз не се занимавам с това, а той има договор за още две или три години ", изясни мениджърът на Ман Сити.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР