Мениджърът на Рома Жозе Моуриньо призна, че лидерът в Серия

...
Мениджърът на Рома Жозе Моуриньо призна, че лидерът в Серия
Коментари Харесай

Моуриньо: Наполи е фаворит, но можем да спечелим

Мениджърът на Рома Жозе Моуриньо призна, че водачът в Серия АНаполи е любимец за продобиване на неделния конфликт на " Стадио Олимпико ". Отборът на португалеца завоюва единствено една от последните си осем срещи в Серия А против Наполи на Лучано Спалети, само че португалският управител добави, че има вяра, че Рома може да победи. 

" Всеобщото мнение е, че Наполи е любимец. Това може да е общото виждане, само че от време на време любимците губят. Наполи е любимец, Наполи е страховит тим, Наполи вкарва доста и Наполи се пази добре. Всичко е за Наполи. Но ние ще отидем там и ще забележим какво можем да създадем ", сподели португалецът. 

Нападателят Пауло Дибала, полузащитниците Жоржиньо Вайналдум, Ебрима Дарбо и бранителят Зеки Челик към момента са навън от състава на Рома заради травми. " Може би Челик ще бъде разполагаем за идващия мач в шампионата. Но сме в прилична форма. След толкоз доста следващи дуели успяхме да работим върху нещата в продължение на една седмица, да позволим на тези, които са изиграли доста мачове, да се възстановят, само че и да се подготвим добре за този мач ", добави Моуриньо. 

Той отхвърли изказванията, че Рома е отбранителен тим, макар че има 13 гола до момента през сезона в Серия А. минимум от първите осем тима. " Ако статистиката е единствено за маркирани голове, това е едно. Но в случай че статистиката е за основани положения, тогава може би става въпрос за друго. Ако един тим не вкарва доста, само че основава доста положения, тогава не можете да кажете, че това е отбранителен отбор ", сподели Моуриньо.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР