Мениджърът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, заяви, че само

...
Мениджърът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, заяви, че само
Коментари Харесай

Анчелоти: Само индивидуалната класа не е достатъчна, за да победим Сити

Мениджърът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, съобщи, че единствено с самостоятелна класа отборът му няма да успее да в профил Манчестър Сити в полуфиналите на Шампионската лига.

Защитаващият трофея испански отбор гостува в сряда в Манчестър в реванш от полуфиналите на шампионата, откакто преди седмица двата отбора завършиха при 1:1 в испанската столица. Според италианеца Реал ще би трябвало да играе като тим, с цел да преодолее противника си и резервира очакванията си за шести трофей в последните девет години.

" Само самостоятелната класа не е задоволителна в сходни мачове. Трябва и освен това от това. Не ми е елементарно да обясня каква е рецептата за триумф на Реал, само че считам, че Шампионската лига е специфичен шампионат за нас поради нашата история. Реал печели първите пет издания на шампионата и историята към момента е на наша страна. Не чакам утрешният мач да бъде друг от този предходната седмица. Но има неща, които ми се желае да подобрим. Сигурен съм, че ни чака трогателен мач, тъй като Манчестър Сити сега е най-хубавият тим в Европа ", разяснява Анчелоти, който е печелил четири пъти шампионата - два пъти с Реал и два пъти с Милан.

По време на конференцията Анчелоти бе запитан по какъв начин ще се оправи с головата машина на противника Ерлинг Холанд.

" Манчестър Сити не е единствено един състезател ", отговори наставникът.

" Не мислим единствено за Ерлинг Холанд. Какво да кажем за Кевин де Бройне? Или за Илкай Гюндоган? Какво за Рияд Марез? Ще ни бъде мъчно. Иска ми се, в случай че ще ни вкарват гол, това да стане при започване на мача. Така ще имаме повече време за реакция ", приключи треньорът на Реал.





,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР