Мениджърът на разкри, че няма търпение за стартирането на сезона

...
Мениджърът на разкри, че няма търпение за стартирането на сезона
Коментари Харесай

Лампард: ШЛ е чудесна платформа за учене

Мениджърът на разкри, че няма самообладание за стартирането на сезона в Шампионската лига, защото мачовете в този шампионат разрешават на него и играчите му да се учат от най-хубавите. В сряда " сините " одобряват спечелилия в Лига Европа, като това ще бъде първи мач за тях на европейската сцена след отпадането от на осминафиналите през предишния сезон с общ резултат 1:7.

" Шампионската лига е чудесна платформа за учене, тъй като играеш против най-хубавите, а в лицето на Байерн ние срещнахме най-хубавите. През предишния сезон бяхме доста млад тим, който имаше доста неща за възстановяване. За нас мачовете с Байерн бяха като лакмус. Младите играчи осъзнаха равнището, към което би трябвало да се стремят. Знам това, тъй като си припомням и аз по какъв начин се усещах като млад футболист ", изясни Лампард, който в този момент разполага с много изменен тим по отношение на този от предишния сезон.

" От играчите, които взехме, някои са с значителен опит в Шампионската лига. Надявам се, че те ще могат да оказват помощ на тези, които са с по-малък. И преди съм казвал, че ни би трябвало централизация, фокус и дисцпиплина. Това е даже по-важно, когато става въпрос за Шампионската лига. Казах това и на играчите и се надявам, че те ще го покажат против тим с качествата на Севиля ", добави Лампард.

В лагера на Челси няма съществени кадрови проблеми преди дуела с андалусийците, като младият полузащитник Били Гилмор също е покрай възобновяване след интервенция на коляното.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР