Мениджърът на разкри, че контузеният лидер на отбор е готов

...
Мениджърът на разкри, че контузеният лидер на отбор е готов
Коментари Харесай

Моуриньо за Кейн, Деле Али и Челси

Мениджърът на разкри, че контузеният водач на тим е подготвен да се завърне в игра през идната седмица. Освен това Специалния съобщи, че има потребност от, който остана в тима, макар че интерес към него имаше от страна на.

" Кейн е благополучен от напредъка във връзка с неговата травма. Мисля, че няма да бъде прекомерно оптимистично, в случай че кажа, че идната седмица той би трябвало да играе. В началото бяхме уплашени, само че в този момент сме щастливи. През идната седмица играем с и, тъй че имам вяра, че най-малко за единия от тези мачове той би трябвало да се завърне.

Вчера приказвах с Деле Али и мисля, че намерихме общ език. Сезонът е доста значим за тима, а този интервал от сезона е доста значим за самия него. Имаме потребност от него. Нуждаем се от един добър Деле Али. Очакваме да се върне към естественото си равнище ", съобщи Моуриньо.

Специалния разяснява и идното лондонско дерби с: " Челси си е Челси. Те смениха треньора, само че не са сменили играчите, които са доста положителни. В състава има огромна дълбочина. Те имаха добър управител в лицето на Франк, който свърши страхотна работа. Имат добър треньор и в този момент в лицето на Тухел. Да, той идва от състезание, което не може да се съпоставя с Премиър лийг, само че е привикнал да работи с играчи с огромен диаметър и да управлява съблекалня, в която има доста значими футболисти ", съобщи Моуриньо.
Премиър лийг 22 кръг, сряда 3 февруари  Тотнъм 21:45предстои  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР