Мениджърът на Порто Серджо Консейсао твърди, че шефът на Арсенал

...
Мениджърът на Порто Серджо Консейсао твърди, че шефът на Арсенал
Коментари Харесай

Противоречивият шеф на Порто обвини Микел Артета, че е обидил мъртъв роднина, за да предизвика сблъсък на пълно работно време

Мениджърът на Порто Серджо Консейсао твърди, че шефът на Арсенал Микел Артета е обидил негов родственик, който „ към този момент не е измежду нас “ след Шампионската лига във вторник вечер конфликт. Артилеристите изрично отхвърлят ​​това изказване

Арсенал победи Порто с 1-0 през нощта, с помощта на изпитание на Леандро Тросард в края на първото полувреме. Това означаваше, че резултатите бяха изравнени в два мача, откакто Порто завоюва със същия резултат на Драгао през февруари, само че Дейвид Рая избави два точкови удара, с цел да изпрати тима от Висшата лига след дузпи.

Следвайки Артета и Консейсао бяха видяни да разменят думи на терена. А босът на Порто насочи съществено обвиняване към своя сътрудник.

" Микел Артета се обърна към пейката по време на мача и обиди фамилията ми на испански ", твърди Консейсао. „ Накрая му споделих, че индивидът, който е обидил, към този момент не е измежду нас.

„ Оставете го да се грижи за образованието на тима си, който има повече от задоволително качество, с цел да игра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР