Мениджърът на похвали футболистите си, въпреки загубата от с 0:1.

...
Мениджърът на похвали футболистите си, въпреки загубата от с 0:1.
Коментари Харесай

Артета: Липсваше ни точност при последния пас

Мениджърът на похвали футболистите си, макар загубата от с 0:1. " Топчиите " позволиха гол още в 76-ата секунда и не съумяха да го върнат до края, само че Артета откри позитиви в представянето на отбора.

" Kогато допуснахме гол, се оказахме в сложна обстановка. Беше ни тежко. Със схемата и футболистите, които разполага, за Манчестър Сити е елементарно да играе от водеща позиция. Ние реагирахме позитивно, създадохме значително положения, само че ни липсваше качественото отиграване при завършването на офанзивите ", показа Артета.
" В първите 10-15 минути не играхме по този начин, както трябваше. Постепенно си възвърнахме увереността и доста добре боравехме с топката. Намирахме свободни зони, само че не ни доближаваше акуратност при последния пас. Опитахме се да използваме и дребното слаби места на противника ", продължи испанският експерт.

" В четвъртък ни следва нов доста значим мач, тъй като желаеме да се класираме за идващия кръг в Лига Европа. Трябва да си починем и да съберем сили. Няма да имаме доста време за тренировки, скоро отпътуваме за Гърция ", сподели още Артета. Премиър лийг 25 кръг, неделя 21 февруари  Арсенал 0:1краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР