Мениджърът на отбора от Чемпиъншип Питърбъро - Дарън Фъргюсън, подаде

...
Мениджърът на отбора от Чемпиъншип Питърбъро - Дарън Фъргюсън, подаде
Коментари Харесай

Синът на Фъргюсън напусна тим от Чемпиъншип

Мениджърът на тима от Чемпиъншип Питърбъро - Дарън Фъргюсън, подаде оставка, оповестиха от клуба. Специалистът, който е наследник на именития управител на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън, напусна поста след загубата с 0:1 от различен борещ се за оставане в групата тим - Дарби Каунти през уикенда. Поражението остави Питърбъро на предпоследното 23-о място в класирането с 21 точки, на пет точки под чертата.

Peterborough United can confirm that the co-owners have accepted the resignation of manager Darren Ferguson following a phone call made by Darren to Darragh MacAnthony on Sunday.
— Peterborough United (@theposh)
"Аз и моите сътрудници считаме Дарън за един от най-великите треньори на този тим в последните десетилетия. Той бе заставен да работи в сложна обстановка от финансова позиция поради неналичието на последователи на стадиона и това е нещо, никой не можеше да планува и с което той се оправи превъзходно ", сподели съсобственикът на Питърбъро Дараг Маккантъни в особено изказване.

50-годишният Дарън Фъргюсън по този начин и не се приближи до великата треньорска кариера на своя татко, като досега не е водил тим от Висшата лига и има престои в по-нискоразредни тимове като Питърбъро, Донкастър Роувърс и Престън Норт Енд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР