Мениджърът на определи утрешния полуфинал от Карабао Къп срещу втородивизионния

...
Мениджърът на определи утрешния полуфинал от Карабао Къп срещу втородивизионния
Коментари Харесай

Моуриньо: Мачът срещу Бентфорд е най-важният, откакто съм в Тотнъм

Мениджърът на дефинира утрешния полуфинал от " Карабао Къп " против втородивизионния Бренфорд като " най-важния " му мач, откогато той е на работа в клуба. Лондончани се надяват най-накрая да пресечен 13-годишното очакване и да завоюват още веднъж трофей. Последният подобен в клубната витрина е точно от същия шампионат за Купата на лигата, който Тотнъм завоюва през 2008 година. Самият Моуриньо е печелил оценката три пъти с и един път с, а в този момент има упоритостта да го направи и като управител на Тотнъм.

" Мисля, че това е най-големият ми мач, откогато съм в Тотнъм. Бих споделил това от вероятността на дългите години, в които клубът преследва трофей. Единственото по-важно нещо от полуфиналите е финалът. За мен всеки шампионат е значим. Ако спечелим два мача, ще имаме трофей. Разбира се, това са доста сложни мача. Мисля обаче, че това ще бъде доста значимо за клуба и играчите ", съобщи Моуриньо.

José Mourinho has described Tuesday's Carabao Cup semi-final against Brentford as his biggest game since being appointed Tottenham Hotspur head coach:

" The club has been chasing silverware for many years, so I would say so ".
— Last Word On Spurs (@LastWordOnSpurs)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР