Мениджърът на Нюкасъл Рафаел Бенитес се оплака, че клубът не

...
Мениджърът на Нюкасъл Рафаел Бенитес се оплака, че клубът не
Коментари Харесай

Бенитес: Целта е ясна - да не изпаднем

Мениджърът на Нюкасъл Рафаел Бенитес се оплака, че клубът не може да се конкурира с множеството си противници в Премиър лийг на трансферния пазар и действителната цел до края на сезона е опазване на мястото в елита. “Свраките” изгубиха последните си 4 мача и се смъкнаха на 14-о място в класирането, само че испанският експерт въпреки всичко е оптимист.

“Реалностите са такива, че нападател, който може да вкара 20 гола през сезона, коства 40 млн. паунда. За приблизително добър футболист на този пост трябват сред 20 и 30 млн. Ние се конкурираме с Хъдърсфийлд, Брайтън и Бърнли, само че не можем да си позволим играчите, които те притеглят. Не можем да предложим нито такива трансферни суми, нито съответните заплати”, разяснява Бенитес.

“Имахме тежък месец, само че сме способни да излезем от това състояние. Феновете ни знаят за какво се стигна дотук. Те обаче ценят колектива, който сме построили. Целта ни до края на сезона? Да не изпаднем”, призна Рафа. Премиър лийг 13 кръг, събота 25 ноември  Нюкасъл 0:3краен резулат  Уотфорд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР