Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау призова вратаря Лорис Кариус да

...
Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау призова вратаря Лорис Кариус да
Коментари Харесай

Еди Хау: Имам чувството, че с този финал Лорис Кариус може да пренапише историята на своята кариера

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау прикани вратаря Лорис Кариус да „ пренапише историята на своята кариера “ в дните преди финала за Купата на лигата в Англия против Манчестър Юнайтед. Двубоят за трофея ще се играе в неделя в Лондон. 29-годишният немец, който направи неточности при головете на Реал Мадрид против Ливърпул за триумфа с 3:1 във финала на Шампионската лига през 2018 година. 

„ Това ще бъде необикновен късмет за него да пренапише историята на кариерата си. Имало е доста случаи във футбола, когато сходни неща се случват. Не можем са предвидим какво ще стане, само че имам чувството, че следва нова история за кариерата на Кариус “, разяснява Хау във връзка немския пазач на своя Нюкасъл. „ Това е хубостта на футбола. Никога не знаем какво ще се случи. Тази непредвидимост е нещото, което прави футбола толкоз извънреден за гледане “, сподели още Еди Хау. 

Лорис Кариус се причисли към Нюкасъл през септември, а неотдавна договорът му бе продължен до края на сезона. Червеният картон, който различен от вратарите на отбора - Ник Поуп, получи в съботния дуел от Висшата лига, значи, че следва Кариус да получи късмет да пази за Нюкасъл. 

„ Говоря с него всеки ден, както приказвам с всичките си футболисти. Лорис беше спокоен и в положително въодушевление “, добави Хау.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР