Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау не смята, че отборът му

...
Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау не смята, че отборът му
Коментари Харесай

Еди Хау: Битката за топ 4 ще се води до последно, не съм изненадан от серията на Ливърпул

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау не счита, че тимът му към този момент е сигурен участник в топ 4. „ Свраките “ останаха на третата позиция, откакто през вчерашния ден Манчестър Юнайтед направи неверна стъпка против Брайтън. Ливърпул пък е на цели шест точки, само че и са мач повече. В неделя Нюкасъл приема досегашния водач Арсенал, тъй че ако загуби точки в тази среща, последните четири кръга ще станат още по-интересни във връзка с борбата за топ 4. Според Хау тя ще се води до самия край.

„ Нищо не е завършило. Не съм и очаквал да бъде. Ние се състезаваме с елитни тимове, които ще се борят до дъно. Ние ще вършим също. Тази борба ще продължи до самия завършек на сезона. Формата на Ливърпул? Не съм изгубил съня си поради нея. Наясно съм, че Ливърпул е топ тим и не ме изненадва това, че са способни на такава серия. Има обаче и други тимове. Ние просто се концентрираме върху нашата работа. Предстои ни сложна, само че страхотна серия от мачове.

Изпитвам голямо почитание към Микел Артета. Мисля, че той свърши невероятна работа, като се вземе поради какъв беше тимът, когато той го пое, и на каква позиция се намираше. Това е брилянтна треньорска работа. Каквото и да се случи в неделя, това ще бъде ужасно представление сред два положителни тима “, съобщи Еди Хау по време на днешната си конференция.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР