Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау е приел факта, че постоянно

...
Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау е приел факта, че постоянно
Коментари Харесай

Еди Хау отказа да коментира неща извън футбола

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау е приел обстоятелството, че непрекъснато ще бъде питан за притежателите от Саудитска Арабия, само че съобщи през днешния ден, че може да приказва единствено за футбол. Нюкасъл бе платен през октомври от консорциум, ръководен от Инвестиционния фонд на Саудитска Арабия, който е под управлението на принца на страната Мохамед бил Салман.

Саудитска Арабия непрекъснато е обвинение в нарушаването на човешките права, като през предходната седмица " Амнести Интернешънъл " разгласи, че в кралството са осъществени 81 изтезания, което е най-големият брой от десетки години насам. " Разбирам, че би трябвало да бъдат задавани въпроси, нямам проблем с това. Но както постоянно споделям - моята компетентност е футболът - това е всичко, което знам и за което съм нает да работя ", сподели Хау пред репортерите.

" Когато се отклоня от региона, не се усещам способен да дам мнение и попадам в рискова среда ", добави треньорът. " Затова избирам да се придържам към това, което имам вяра, че знам. Горд съм да съставлявам този футболен клуб, почитателите и града. пробвам се да направя тим, с който градът да се гордее, цялата ми сила отива за това ", сподели Хау, който въпреки всичко даде обещание да се осведоми за проблемите.

" Очевидно част от работата ми в мениджмънта на модерния футбол е да знам какво се случва по света и ще го направя ", сподели още той. " Но футболът постоянно ще си остане моята пристрастеност и нещото, в което ще си влагам времето ", добави Хау.

е 14-и в класирането и в четвъртък ще гостува на, като Хау разкри, че ще се върне след прекарана болест, само че под въпрос остават и. Евертън на Франк Лампард е единствено на едно място над зоната на изпадащите, откакто загуби 4 мача, като Хауи чака прочувствена атмосфера на " Гудисън ". " Това ще бъде огромна опция, ще бъде страховит тест. Те имат отлични играчи. Възхищавам се на Франк Лампард и ние би трябвало да сме на най-хубавото си равнище ", приключи Еди Хау.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР