Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау беше изключително доволен от успеха

...
Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау беше изключително доволен от успеха
Коментари Харесай

Хау: Това беше една изключително важна победа

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау беше извънредно удовлетворен от триумфа с 1:0 против Арсенал. Според него успеха е белег за манталитета на „ свраките “. Специалистът добави, че футболистите му са изиграли страховит мач.

„ Беше в действителност сложен мач, само че голяма победа. Огромно почитание към играчите за това, което демонстрираха през днешния ден. Мисля, че това беше в действителност борбено показване. Арсенал е добър, само че и ние сме положителни. Беше същинска борба в средата на терена, доста физика и доста дуели. За благополучие излязохме спечелили. Отворената ни форма на игра в отбрана беше доста добра. Мисля, че удържахме Арсенал и не им дадохме доста шансове ", сподели Хау.

„ Тази победа е белег на манталитета ни сега. Готовността ни да създадем всичко допустимо, с цел да победим. Подобни мачове не се печелят, в случай че не се бориш. Трябва да спреш техничните играчи на Арсенал и да се опиташ да им отнемеш топката. Просто съм в действителност, в действителност горделив ", продължи той, след което разяснява редовността на гола. От Арсенал, в частност мениджърът Микел Артета, имаха съществени искания.

„ Може би той е видял нещо, което аз не съм видял, тъй като го гледах единствено с невъоръжено око и от моя ъгъл нямах визия какво се случва и нямах визия какво се случва с VAR, почтено казано ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР