Мениджърът на не скри задоволството си от успеха над (3:2).

...
Мениджърът на не скри задоволството си от успеха над (3:2).
Коментари Харесай

Солскяер: Такива мачове са урок за футболистите

Мениджърът на не скри задоволството си от триумфа над (3:2). Това беше десета поредна победа на " алените дяволи " на непознат терен, само че Солскяер се надява тимът да стартира да демонстрира същото неизменност и на " ".

" Победата можеше да е и по-убедителна. При 3:1 в наша изгода загубихме централизация. Факт е, че ъгловият удар, от който падна вторият гол за домакините, беше неверно отсъден, само че по-късно стана в действителност мъчно ", призна Солскяер.

" Всичките ни голове бяха прелестни. Знаехме, че от физическа позиция мачът ще е доста комплициран. Получи се същинска борба. Това е беше от тези мачове, които се трансформират в скъп урок за футболистите ", продължи норвежецът.

" Трябва да подобрим формата си вкъщи. Разбира се, разликата сред семейства и гостувания не е толкоз огромна, когато няма почитатели по трибуните, само че ние сме привикнали повече с терена на " Олд Трафорд ". Предстоящият мач с ще е огромно събитие, чакаме го от години и ще бъдем подготвени ", добави Солскяер. Премиър лийг 13 кръг, четвъртък 17 декември  Шефилд Юнайтед 2:3краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР