Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп очаква трима от ключовите футболисти

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп очаква трима от ключовите футболисти
Коментари Харесай

Клоп трепери за трима ключови играчи преди Челси

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп чака трима от основните футболисти на първенците да бъдат подготвени за игра за значимия мач с Челси в четвъртък.

Става дума за Алисон Бекер, който пропусна дуела с Шефилд Юнайтед след трагичната кончина на неговия татко, Фабиньо и Диого Жота. Последните двама лекуваха травми, като португалецът не е играл от септември.

"Почти съм сигурен, че Алисон и Фабиньо ще могат да играят. Диого беше с нас в хотела, само че през нощта се разболя и трябваше да го изпратим назад вкъщи. При него всичко зависи от това какъв брой бързо ще се възвърне. През предходната седмица той тренира с тима и изглеждаше сносно. Мисля, че би трябвало да е подготвен за четвъртък, само че не мога да кажа сигурно сега. Фабиньо към този момент тренира два пъти с тима ", съобщи Клоп след успеха над Шефилд Юнайтед.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР