Мениджърът на може и да не е напълно убеден, че

...
Мениджърът на може и да не е напълно убеден, че
Коментари Харесай

Рио: Солскяер все още не вярва напълно на Погба

Мениджърът на може и да не е изцяло уверен, че може да извършва ролята на централен полузащитник, само че представянето на французина в последните седмици демонстрира, че малко играчи в света са по-добри от него.

Това съобщи някогашният бранител на манчестърци и сегашен ефирен анализатор Рио Фърдинанд след успеха с 2:1 над. Гениално осъществяване на Погба в средата на второто полувреме донесе трите точки на Юнайтед и върна отбора на върха във Висшата лига, което разумно разреши на на французина да обере овациите на почитатели и коментатори.

Преди малко повече от седмица той означи и попадението за минималната победа над с 1:0, която изкачи за пръв път през сезона " алените дяволи " на върха в класирането.

" Все оше не мисля, че Оле има вяра изцяло на Пол в средата на терена поради скоростта, с която могат да играят някои от другите тимове. Но в мачовете като този той усещаше, че с Пол ще може да господства в средата на терена. Голямата разлика е, че Погба може да играе бързо против съперници като Фулъм. Неговата успеваемост е невероятна. Когато е във форма, той е един от най-хубавите играчи в света ", сподели Фърдинанд.

" Погба обича футбола и желае да покаже гения си. Ако той има нужното поле за изява и съотборници, които да му разрешават да демонстрира най-хубавото от играта си, той може да направи всичко ", добави някогашният британски национал.
Премиър лийг 20 кръг, сряда 27 януари  Манчестър Юнайтед 22:15  Шефилд Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР