Мениджърът на Милан - Стефано Пиоли, бе недоволен от изпуснатия

...
Мениджърът на Милан - Стефано Пиоли, бе недоволен от изпуснатия
Коментари Харесай

Пиоли: Разочаровани сме, заслужавахме да спечелим

Мениджърът на Милан - Стефано Пиоли, бе неудовлетворен от изпуснатия късмет за победа срещу Рома в самия завършек на мача. " Росонерите " преобладаваха и водеха с 2:0, само че късни голове на Рожер Ибаньес и Тами Ейбрахам възвърнаха равенството и двата отбора си разделиха по една точка. 

" Жалко е, че не успяхме да спечелим мач, в който играхме толкоз добре. Мачовете нормално завършват в 95-ата минута и в случай че знаете, че противникът ви е мощен при статичните състояние, би трябвало да обърнете повече внимание ", показа Пиоли след последния съдийски сигнал.

" Разочаровани сме, заслужавахме да спечелим, само че сами си усложнихме живота в края ", добави той.

" Не със склонен, че съм сбъркал промените. Винаги върша смени с мисълта, че е за положителното на тима, само че от време на време не се получава. Способността на Дибала непрекъснато да търси фаул се отплати в последна сметка. Дадохме им вяра и им позволихме да се върнат в играта. Жалко е, само че ще би трябвало да намерим способи да се подобрим ", приключи Стефано Пиоли.

След това тъждество, Милан се подрежда на третото място в Серия А, с еднакъв брой точки с Ювентус, само че по-лоша голова разлика. Рома пък остава на шестото място зад Лацио, още веднъж с еднакъв брой точки, само че по-лоша голова разлика.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР