Мениджърът на Манчестър Юнайтед следи изкъсо изявите на 17-годишната звезда

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед следи изкъсо изявите на 17-годишната звезда
Коментари Харесай

Жозе ще обработва нешлифован английски диамант

Мениджърът на Манчестър Юнайтед следи изкъсо изявите на 17-годишната звезда на Фулъм Райън Сесеньон. Специалния е подготвен да позлати англичанина, като го направи най-скъпия младеж в историята на футбола. Той би трябвало да се раздели с 25 милиона паунда, с цел да има нешлифования елмаз в тима си, написа Sporta.bg

Наставникът на " алените дяволи " има величествен проект за развиването на младежа, който направи същинска сензация, дебютирайки за Фулъм на 16 години. Португалецът желае да купи правата му и да го остави чартърен в сегашния му тим, с цел да може Сесеньон да продължи образованието си. Моу обаче би трябвало да се оправи с конкуренцията на Тотнъм и още редица елитни британски отбори, които дебнат комфортна опция да нападат гения.

Сесеньон подписа първия си професионален контракт на 17 и предишния сезон игра в 30 мача, в които се разписа невероятните 7 пъти. Той бе и с съществена заслуга за извоювания трофей от европейското състезание с тима на Англия до 19 години. Сесеньон вкара 3 попадения в шампионата и приключи като голмайстор.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР