Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник заяви категорично, че

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник заяви категорично, че
Коментари Харесай

Ралф Рангник: Наясно съм, че някои играчи искат да напуснат

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник съобщи изрично, че нападателят на отбора Единсон Кавани няма да напусне " алените дяволи " през зимния трансферен прозорец. Специалистът приказва пред медиите преди утрешния дуел с Уулвърхамптън.

" Наясно съм, че някои играчи желаят да изоставен, само че ние би трябвало да гледаме и ползите на клуба. Кавани е измежду играчите, с които съм приказвал най-вече в последните седмици и през цялото време му споделих, че той е доста значим състезател.

Неговият професионализъм и работна нравственос са невероятни и му заявих, че обезверено желая да остане до края на сезона. Той знае какъв брой доста го почитам и оценявам. Определено няма да го оставим да напусне.

Нашият отбор е, може би, прекомерно огромен, само че към момента имаме COVID-19, имаме три надпревари и ще работим с повече футболисти от времената преди ковид. Марсиал съобщи ясно, че желае да напусне и да отиде някъде, където да играе постоянно.

Разбирам неговото предпочитание, само че би трябвало да забележим кои клубове ще са заинтригувани и дали ще изпълнят нашите претенции. Той не е контузен, просто аз взех решение да не преставам с групата от играчи, които бяха против Бърнли.

Дони Ван де Беек просто би трябвало да работи крепко, До този миг разбрах, че работи крепко във всяка подготовка и има страхотна душeвност. Отборен състезател е и ще има мачове, в които ще получи късмет.

Вярвам, че той би трябвало да остане до края на сезона и да опита да получи допустимо най-вече игрово време. Имах дълъг диалог с него последната седмица, Дони желае да играе и за Нидерландия на Световното в Катар, тъй че би трябвало да опита да получи повече игрово време ", сподели Рангник.
 Кристиано Роналдо с равносметка за отминалата година
Кристиано Роналдо с равносметка за отминалата година

" Далеч не беше елементарно, макар обстоятелството, че означих 47 гола "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР