Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник беше видимо ядосан след

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник беше видимо ядосан след
Коментари Харесай

Рангник се оправда със съдията

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник беше очевидно сърдит след отпадането на отбора на осминафиналите в Шампионската лига. “Червените дяволи ” бяха отстранени от след домакинско проваляне с 0:1, а 63-годишният немец разкритикува част от решенията на съдията Славко Винчич.

“Мисля, че направихме положително първо полувреме. Пресирахме високо и действахме на скорост, само че не успяхме да материализираме превъзходството си и да вкараме един-два гола. Имахме положения, само че не ги използвахме. След като поведе в края на полувремето, стана още по-трудно. Знаем какъв брой добре се пази този тим. Важно беше първи да стигнем до гол. И след почивката имахме шансове, само че при най-хубавия от тях вратарят на направи ослепително избавяне ”, разяснява Рангник.

“През второто полувреме съвсем не се игра футбол. Постоянно някой лежеше на тревата. Някои решения на съдията бяха странни. Не споделям, че те са били от решаващо значение, само че реферът разреши на гостите да бавят времето. А това да добави единствено 4 минути след постоянните 90 беше просто смешно ”, оплака се наставникът на “червените дяволи ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР