Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че най-вероятно

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че най-вероятно
Коментари Харесай

Солскяер за трансферите и евентуалното първо място

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер съобщи, че най-вероятно няма да има входящи прехвърляния в клуба през зимния трансферен прозорец, а двама или трима играчи ще изоставен тима.

" Мисля, че попълненията, които привлякохме през лятото, укрепиха тима по отличен метод. Добри попълнения, положителни характери, положителни играчи. През януари постоянно е мъчно, само че в случай че е допустимо нещо, на което гледаш като на дълготрайна цел, сюжетът е различен. Не доста тимове обаче биха желали да изгубят играчите си през януари, тъй че е малко евентуално да има входящи прехвърляния. Може би двама или трима ще си тръгнат, тъй като заслужават да играят повече, а и това ще бъде добре са техните кариери ".

Утре Юнайтед има опция да излезе на върха в Премиър лийг за първи път от януари 2013 година. Въпреки това Оле Гунар Солскяер не бърза с приказките за купата.

" Откакто сър Алекс си потегли, бяхме втори, трети, четвърти, пети, два пъти шести и един път седми, тъй че в този момент за нас е значимо да се утвърдим в топ 4. Били сме единствено три пъти в топ 3 след сър Алекс, тъй че в случай че го създадем още един път и успеем да подобрим третото място от предишния сезон, това ще бъде напредък ".

Солскяер добави, че четиримата играчи, които имаха разнообразни контузии - Пол Погба, Люк Шоу, Виктор Линдельоф и Ерик Байи са упражнявали през днешния ден.

" Всички те упражняваха. Пол и Ерик не правеха всичко, само че Люк и Виктор упражняваха на 100%. Ще забележим по какъв начин ще се усещат Пол и Ерик на следващия ден ".
Премиър лийг 18 кръг, сряда 20 януари  Фулъм 22:15  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР