Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се пошегува, че

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се пошегува, че
Коментари Харесай

Солскяер: Личи си кога Грийнууд играе на Плейстейшъна до късно вечер

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се пошегува, че схваща по кое време младата звезда на отбора Мейсън Грийнууд е стоял до късно вечер, с цел да играе на Плейстейшъна си. Нападателят съумя да запише 17-ия си гол през сезона в мача против Уест Хам, с което обезпечи и точката за своя отбор. С това си попадение той се трансформира в едвам четвъртия футболист в историята на " алените дяволи ", който доближава толкоз попадения единствено за един сезон на тази възраст.
 Ман Юнайтед усилва заплатата на изгряващата си звезда
Солскяер още веднъж не скри възхищението си към играча и съобщи: " Мейсън... знаете ли, проличава си, когато се е наспал добре и когато е стоял до късно, с цел да играе на Плейстейшъна си, тъй като не уцелва топката толкоз добре на подготовка на идващия ден. Но това, което той направи през днешния ден, той го прави още веднъж, още веднъж и още веднъж и когато упражняваме завършващия удар, се вижда какъв брой извънреден нападател е той. Не е изненада, когато съумява да означи ".

" Предполагам съм се изчерпал от суперлативи за него, тъй като той в действителност е доста добър нападател. Няколко пъти ни избавя и го прави още веднъж и безусловно е футболист от най-голям клас, откогато му предоставихме опция против Кардиф в последния ни мач от предишния сезон. Грийнууд пораства и пораства и неговата убеденост. Той има вяра в себе си, в своя гений, качества и умения и работи на най-високо равнище. Очаквате да нанесе прецизен удар. Шансът през първото полувреме, когато Анджело Огбона блокира шута му, това също бе един необикновен удар и приказен контакт с топката. Хлапето става все по-добър ", прибавя още Солскяер след мача с " чуковете ".

18-годишният Грийнууд бе прецизен 10 пъти в 30 мача от Висшата лига, като на сметката си има и 1 асистенция.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР