Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се наслаждава на

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се наслаждава на
Коментари Харесай

Солскяер: Бруно Фернандеш не се нуждае от почивка

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се любува на най-хубавия си интервал на " Олд Трафорд ". Отборът му няма загуба в последните 12 мача във Висшата лига и е на върха на класирането. Утре " алените дяволи " гостуват на Фулъм в опит да усилят преднината си.

Солскяер разяснява идващия противник на Юнайтед: " Те обърнаха нещата след слабото начало, взеха доста положителни попълнения и имат доста добър треньор. По принцип е мъчно да се гостува на " Крейвън Котидж ", само че сега те са проведени доста добре ".

Попитан дали Бруно Фернандеш е изтощен и има потребност от отмора, норвежецът съобщи, че няма подобен късмет. " Формата му е доста добра, неотдавна бе определен за Играч на месеца. Той не е изтощен, няма късмет да получи отмора. Той е един от играчите, които покриват най-вече терен всеки мач. Той е доста добър в това да се възвръща и да презарежда батериите. Ако беше вкарал този фаул в неделя, щеше дабъде избран за най-хубавият състезател във Висшата лига ", показа мениджърът.

Той приказва за представянето на отбора в офанзива и играта против тимовете от топ 6: " Мисля, че този сезон сътворяваме повече положения и вкарваме повече голове от преди. Имахме оспорвани мачове против тимовете към нас този сезон. Тотнъм е единственият от тези отбори, който ни победи. Не допуснахме гол против Челси, Сити и Ливърпул. Ако продължаваме да печелим, както в последно време, мисля, че имаме добър късмет да останем в битката до края ".

Solskjaer hits back at Bruno Fernandes criticism after Man Utd's draw vs Liverpool
— Man Utd Latest (@ManUtdLatestCom)
Солскяер разкри, че се чакат последните проби за ковид в отбора, с цел да е несъмнено на кой ще може да разчита за утрешния дуел. Контузените Брендън Уилямс и Фил Джоунс сигурно пропущат срещата. Той добави, че е допустимо още един-двама играчи да изоставен до края на трансферния прозорец, само че не пожела да назове имена.

На въпрос дали се любува на това да е управител на Манчестър Юнайтед, отговорът му бе безапелационен: " Разбира се, че се любувам. Ако не беше по този начин, нямаше да го върша. Няма доста неща, които да не ми харесват в работата. Не ми подхожда, когато би трябвало да оставям играчи отвън отбора. Особено мъчно е за огромните мачове. Трудно е да им кажеш в неделя, че нямат работа, а в понеделник още веднъж би трябвало да са на работа ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР