Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер похвали крилото Даниел

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер похвали крилото Даниел
Коментари Харесай

Солскяер: Победите ни носят енергия и самочувствие

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер похвали крилото Даниел Джеймс след успеха с 3:1 против Нюкасъл и изясни, че победната серия ще поддържа тима му пресен и концентриран за идната поредност от сложни мачове в британското състезание и евротурнирите.

" Енергията, непредсказуемостта и скоростта вършат Дан огромна опасност за всеки бранител. Той е работливо и прелестно момче, което всеки управител може да желае в тима си. Дан вкарва постоянно в последно време и се надявам, че това ще му донесе самочувствие ", сподели Солскяер за Военновъздушни сили.

Playing and scoring for United means everything to

— Manchester United (@ManUtd) " Искаме да продължаваме да печелим и се надявам да го вършим. Сезонът е доста чудноват, само че какъвто и да е той, самочувствието постоянно е значимо. Сега ни следва възобновяване, само че не дълго, тъй като успехите сами по себе си носят сила за футболистите ", показа норвежецът.

" Ние не можем да влияем на другите тимове, само че сме длъжни във всеки мач да сме пределно съсредоточени и да сме най-хубавата допустима версия на Манчестър Юнайтед ", добави Солскяер. Премиър лийг 25 кръг, неделя 21 февруари  Манчестър Юнайтед 3:1краен резулат  Нюкасъл
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР