Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не се е

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не се е
Коментари Харесай

Обрат: Солскяер не се е отказал от Санчо

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не се е отказал от концепцията да притегли крилото на Борусия (Дортмунд) Джейдън Санчо. В последните дни се появиха информации, че " Червените дяволи " са се отказали от 20-годишния гений поради високата му цена, само че " Лондон Ивнинг Стандард " твърди противоположното.

Солскяер е наясно, че трансферният пазар в изискванията на пандемия от ковид ще бъде много по-различен от нормално. Въпреки това норвежецът се надява клубът да откри метод да притегли Санчо. Мениджърът е удовлетворен от футболистите, с които разполага в офанзива, само че счита, че има потребност от повече дълбочина в състава и по-голяма конкуренция за титулярните места.

" Смятам, че Мейсън Грийнууд, Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд се оправят фантастично този сезон. Те са отбелязали над 50 гола. Маркъс обаче се контузи в миг, когато бе в страхотна форма. Антъни също се показва отлично, а Мейсън е неповторим гений с прелестни качества на голмайстор. Но ние непрекъснато търсим метод да подобрим състава си. В момента няма никаква изясненост по какъв начин ще наподобява трансферният пазар през лятото. Аз съм удовлетворен от играчите, с които разполагам. Днешният свят е по-различен от този преди два месеца. Трябва да се приспособяваме бързо. Има клубове с много по-сериозни финансови проблеми спрямо нас. Това е нов свят и трансферният пазар през лятото ще бъде по-различен от това, което сме очаквали ", счита Солскяер.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР