Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не бе съгласен,

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не бе съгласен,
Коментари Харесай

Солскяер негодува от критиците заради дербито с Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не бе склонен, че неговият тим е играл прекомерно отбранително в дербито с Ливърпул преди седмица. Мачът приключи при нулево тъждество, а съгласно норвежеца „ алените дяволи “ са употребявали всяка опция за офанзива.

„ Атакувахме всякога, когато имахме топката. Може би дори прекалено много атакувахме. Тръгваме напред доста бързо. Не разбирам мнението, че не сме атакували. Раздавахме непрестанно топката напред. Опитвахме се да ги пресираме високо. Това не е елементарно, тъй като те играха добре, играха по техния метод, с цел да се измъкнат от тази преса. Не излязохме на терена, с цел да се приберем надълбоко в нашата половина и да посрещнем натиска им. Те бяха с петима полузащитници плюс вратаря, който е доста е кадърен “, съобщи Солскяер.

„ Мисля, че този мач беше добър и за двата тима. Изправихме се против топ тим. Да, Ван Дайк го нямаше, само че всеки има по една-две травми. Аз съм доста удовлетворен от представянето. Ние желаеме да нападаме бързо. Разбира се, не е нужно да атакуваш бързо всякога. Това е решение, което би трябвало да взимаш в избрани обстановки “, добави норвежецът.

Солскяер показа още, че бранителят Виктор Линдельоф ще бъде на линия за идващото дерби против Ливърпул за ФА Къп тази неделя.

ℹ️ The boss has revealed whether a key defender will be available for Sunday's clash
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР