Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е на мнение,

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е на мнение,
Коментари Харесай

Солскяер: Ще е чудо, ако сме в борбата за титлата

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е на мнение, че ще е съвсем невероятно за „ алените дяволи “ да се намесят в борбата за купата във Висшата лига през идващия сезон.

Юнайтед изостават с цели 29 точки от градския противник Сити кръг преди края на сезона. Норвежецът разгласи, че сходна разлика доста мъчно може да бъде стопена за толкоз малко време.

“Смятам, че бях прям, когато споделих, че би било знамение, в случай че сме в борбата за купата през идващия сезон. Целта пред тима ще е да бъде скъсена дистанцията. Ако през февруари-март някак успеем да сме в битката, би било фантастично “, разяснява норвежецът.

Солскяер не подмина и тематиката за вероятните летни прехвърляния и тактиката на клуба в тази тенденция.

“Никога не сме били клуб който купува подготвени играчи. Роналдо не беше напълно построен, когато пристигна при нас. Рууни също не беше. Много от футболистите идват тук и стават същински суперзвезди. Това постоянно ще е нашият модел. Това ще развие играчите, тъй като аз имам най-хубавия екип и най-хубавата среда за работа, както и най-хубавите почитатели, тъй като те обичат играчи, които им носят наслада “, безапелационен бе Оле.

“Червените дяволи “ се изправят против Кардиф на “Олд Трафорд “ в последния си дуел от сегашния сезон на Висшата лига, като мачът е в неделя, с начален час 17:00.

Автор: Емануил Тодоров

Оле: Не живеем в света на фантазията, знаем, че изоставаме

Солскяер: Юнайтед постоянно ще е мечтана дестинация

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР