Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солксяер напомни на Манчестър

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солксяер напомни на Манчестър
Коментари Харесай

Оле се закани на Сити: Няма да се предадем

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солксяер подсети на Манчестър Сити, че тимът му няма да се съобщи в борбата за купата и да разрешат на "гражданите " да се измъкнат. След хикса против Уест Бромич, "червените дяволи " са на седем точки зад Ман Сити, които са с мач по-малко, а играта на Ман Юнайтед несъмнено не очарова в неделния следобяд.

“Знаехме, че ще ни слагат напрегнат през цялото време. Изпълниха няколко тъча, центрираха и означиха. Като някогашен нападател би трябвало да кажа, че това е гол, само че в последните няколко срещи Хари Магуайър бе в сходно състояние и гол нямаше. Трябва да има изясненост и поредност (в съдийските решения). Но няма да кажа, че това е фаул. След това ние ги поставихме напрегнат и отбелязахме. Имахме слизания по крилата, само че нямаше кой да ги отиграе, просто един от тези дни, в които не се получава. Трябваше да се представим по-добре, само че сами си направихме началото мъчно. След това имахме 90 минути да обърнем нещата, само че не го постигнахме, с изключение на в края на първото полувреме,” разяснява срещата норвежеца, след което той се обърна към класирането и битката за купата:

“Вече споделих, че не би трябвало да приказваме за купата. Комплименти за играчите, които ни докараха до позицията, в която сме. Няма да оставим Ман Сити да се измъкне - играем с тях скоро. Няма да се предадем,” приключи Солскяер.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР