Мениджърът на Манчестър Юнайтед“ обяви, че Антони Марсиал ще бъдат

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед“ обяви, че Антони Марсиал ще бъдат
Коментари Харесай

Марсиал и Ибрахимович готови за реванша в Шампионската лига

Мениджърът на „ Манчестър Юнайтед “ разгласи, че Антони Марсиал ще бъдат подготвени за срещата реванш от осминафиналите на Шампионската лига против „ Севиля “ на следващия ден на стадион „ Олд Трафорд “.

„ За разлика от Погба, Марсиал и Ибрахимович упражняваха през днешния ден и ще мога да разгадавам на тях за утрешния мач. Утре, както и в събота против „ Брайтън “ за купата на Англия ни предстоят два мача, в чиито край или ще попаднем в жребия за идващия кръг, или ще отпаднем. За нас това са доста значими срещи. Очаквам против „ Севиля “ да ни бъде доста мъчно, само че съм убеден, че ще потвърдим, че сме по-добрият тим ", означи Моуриньо.

" Спечелването на Лига Европа през предишния сезон бе доста значимо, освен тъй като ни даде убеденост, а и тъй като ни върна в Шампионската лига, а и въпреки всичко спечелихме купа ", сподели още Моуриньо.

Запитан за представянето на нападателя Маркъс Рашфорд, който против „ Ливърпул “ означи и двата гола за успеха с 2:1, въпреки това да бе първият му мач за „ Юнайтед “ като титуляр от декември насам, Моуриньо отговори:

" Маркъс е единствено на 20 години и аз съм доста удовлетворен от представянето му. Дали може да играе във всеки мач като титуляр? Не, несъмнено. Но той е състезател, в който аз доста имам вяра и съм доста благополучен от това, което прави той. Бях прочел един откъс от най-лошия управител в историята на Висшата лига Франк де Бур, - 7 мача, 7 загуби, 0 вкарани гола - че Маркъс няма да научи нищо под мое управление. Може би под негово щеше да научи по какъв начин да губи. "

На конференцията участва и капитанът на тима Майкъл Карик, за който срещата със Севиля може да се окаже последна в европейските клубни шампионати при отрицателен процес.

" Това е последният ми сезон като футболист. Винаги идва време, в което колкото и да обичаш да правиш нещо, тялото ти ти споделя, че е време да спреш. Просто би трябвало да приемеш това. Наясно съм, че няма да играя в още доста мачове, само че упражнявам крепко и се пробвам да заставам във форма. Иска ми се да приключа кариерата си по моите лични правила ", съобщи 36-годишният Карик.

" По всичко проличава, че ще продължа да бъда част от клуба и след края на сезона. Все още водим диалози с Моуриньо и няма нищо несъмнено, в случай че би трябвало да бъда почтен, само че евентуално ще бъда част от треньорския екип на клуба ", добави някогашният британски национал.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР