Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви пред клубната телевизия,

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви пред клубната телевизия,
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед без Байи и Джоунс срещу Брайтън

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съобщи пред клубната телевизия, че централните бранители Ерик Байи и Фил Джоунс няма да играят против Брайтън в събота. Двамата не престават да лекуват контузии, а в тяхно неявяване португалецът ще разчита на Крис Смолинг, Маркос Рохо и Виктор Линдельоф. Нападателят Златан Ибрахимович също ще играе против Брайтън.

" Предпочитам Златан да бъде на терена, в сравнение с отвън него. Присъствието му ни дава още една алтернатива, освен това качествена. Той обаче към момента се нуждае от време. Досега му дадохме два пъти по 15-20 минути, само че той се нуждае от повече време, тъй че се надявам, че на следващия ден ще може да го получи ", сподели Моуриньо.

Пол Погба ще може също да играе, само че не повече от 65-70 минути.

" Пол към момента е в развой, в който да може да доближи оптимално натоварване. Той не може да играе повече от 65 до 70 минути, тъй като би трябвало да го пазим. Той е доста значим състезател за нас ", добави португалецът.

Очаква се присъединяване в срещата с Брайтън да вземат Давид де Хеа, Антонио Валенсия, Ашли Йънг, Хуан Мата и Хенрик Мхитарян, които пропуснаха дуела с Базел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР