Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че първият гол

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че първият гол
Коментари Харесай

Моуриньо: Отпадането не е драма, нищо ново за "Юнайтед"

Мениджърът на " Манчестър Юнайтед " Жозе Моуриньо съобщи, че първият гол на " Севиля " е изиграл решаваща роля за крайния излаз на конфликта от 1/8-финалите в Шампионската лига. Испанците завоюваха на " Олд Трафорд " с 2:1 и не престават напред, откакто първата среща приключи без попадения.

Уисам Бен Йедер вкара и двата гола за гостите, а малко преди края Ромелу Лукаку върна едно попадение за " алените дяволи ".

" Беше ясно, че първият гол, който падне в този мач, ще изиграе значима роля. За това говореше освен резултатът от първата среща, само че и характерът на втората. Старахме се да играем нападателно и напористо от първите минути, само че не успяхме да вкараме. А с течение на мача, " Севиля " от ден на ден владееше топката и контролираше срещата.

" Ние имахме положителни моменти за завладяване на вратата на гостите, само че тимът на " Севиля " вкара първи. И този гол промени безусловно всичко. А второто попадение направи нашата задача на практика невъзможна. Но най-малко мога да кажа, че нашите футболисти се постараха и играха по този начин, както би трябвало. От позиция на този въпрос няма какво да кажа.

През уикенда на " Юнайтед " му следва мач с " Брайтън " от шампионата за купата на страната и Моуриньо желае да се концентрира върху този дуел.

" Знам какво се случва в тима, тъй като съм бил в такава обстановка и преди в " Реал " Мадрид, както и още по-рано в " Порто ". Затова не желая да върша драма от нашето отпадане в Шампионската лига. Това не е краят на света. Това е просто футбол и ние имаме идващ мач в събота. А и не мисля, че обстановката е някаква напълно нова за този клуб. "

Португалецът бе запитан дали е обикновено " Манчестър Юнайтед " да похарчи толкоз пари за Ромелу Лукаку и Пол Погба и двамата да стоят на пейката при започване на мача. С вторачен взор Моуриньо отговори просто: " Да, обикновено е ".

Друг публицист пък му зададе въпроса дали е проблем, че в двата мача " Юнайтед " е имал тъкмо два удара в очертанията на вратата, на което португалецът отвърна, че " това е единствено статистика и тези удари не отразяват действително основаните голови положения. Защото една обстановка, в случай че не се развие до удар, не значи липса на голово състояние ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР