Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо вече трескаво работи по

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо вече трескаво работи по
Коментари Харесай

Моу иска двама от Реал, готви 200 млн. за трансфери

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо към този момент трескаво работи по бъдещите прехвърляния, пишат на Острова. Според информация на Mirror, Специалния желае да притегли двама играчи от Реал Мадрид.

Става дума за бранителя Рафаел Варан, който е остаряла негова трансферна цел и за Тони Кроос, в който вижда решение на проблемите си в средата на терена. Същевременно Пол Погба, в който „ алените дяволи “ вложиха 100 милиона евро през лятото на 2016 година, е считан за съвсем сигурен пасажер.

"Дяволските " заплати в джобовете на играчите на Юнайтед

Португалецът бил наясно, че цената на френския бранител на „ белия балет “ нямало по какъв начин да падне под 80 милиона евро, като вярвал, че въпросният бюджет, който има, би удовлетворил финансовите искания, които вероятно Кралския клуб би предявил.

Като умел експерт, Моуриньо обаче бил квалифициран и проект „ Б “ при положение на неуспех. Той обмислял закупуване на Маркиньос и Марко Верати от Пари Сен Жермен. Операцията изглеждала допустима, изключително при все нуждата на парижани да осъществят някои изходящи прехвърляния след закупуването на Неймар (222 милиона евро) и предстоящото финализирани на договорката за Килиан Мбапе (180 милиона евро).

Официално: Юнайтед приключи договова на Ибрахимович

Близки до Жозе разкрива и трето име, което е в полезрението му – Алекс Сандро от Ювентус.

Манчестър Юнайтед няма възможностите в борбата за купата във Висшата лига. Доминант в шампионата е градският противник на „ дяволите “ – Сити. Тимът воден от Хосеп Гуардиола е отпред след 30 кръга с актив от 81 точки. Юнайтед в втори с 65.

Съставът от Театъра на фантазиите бе отстранен от конкуренцията в Шампионската лига от Севиля на осминафиналите и по този начин остава единствено борбата за ФА Къп. Там на полуфиналите ще би трябвало да мерят сили с Тотнъм.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР