Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се прояви като изключителен

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се прояви като изключителен
Коментари Харесай

Жозе за Нюкасъл: Красота! Бориха се като животни!

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се прояви като извънреден джентълмен след загубата на своя отбор с 0:1 от Нюкасъл във Висшата лига. Португалецът засипа с похвали „ свраките” за тяхното показване и по никакъв метод не омаловажи успеха им.

Първият гол на Мат Ричи за състезание през сезон 2017/2018 се оказа задоволителен за храбрия тим на домакините, чийто вратар Мартин Дубравка направи извънредно мощно показване.

Люти "свраки " накълваха Манчестър Юнайтед

„ Те се бориха като животни, уповавам се одобряват думите ми като комплимент”, съобщи Моуриньо. „ Боговете на футбола бяха на тяхна страна. На нас през днешния ден просто нямаше по какъв начин да ни се получи. Нюкасъл даде това, което имаше, а също и това, което нямаха, с цел да завоюват. Това е хубостта на футбола.”

„ Те се бориха за своята точка, това им беше задачата. Ние допуснахме неточност в отбрана и те към този момент водеха в резултата, като не мислеха за нищо друго. Те дадоха живота си, с цел да опазят своята мрежа суха.”

Бенитес за стража на отбора си: Да пусне лотария!

„ Моята присъда е, че можехме да играем тук и 10 часа, като отново нямаше да вкараме. Нюкасъл игра и се отбранява с цената на своите животи. Те се възползваха от наша отбранителна неточност. Очевидно ориста не бе на наша страна. Чувството при тях би трябвало да е необикновено, откакто дадоха всичко на терена.”

„ Какво ни липсваше ли? Да вкараме гол. Имахме възможностите си при 0:0. Алексис Санчес бе самичък против празната врата, а след това имахме безчет благоприятни условия в последните 20-25 минути. Двойният пропуск на Марсиал в заключителните мигове беше невероятен”, добави Моуриньо.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР