Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се е отказал от

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се е отказал от
Коментари Харесай

Ман Юнайтед се отказва от ляв бек, за да вземе централен нападател

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се е отказал от концепцията си да притегли ляв бек през това лято, оповестява “Индипендънт”. Алекс Сандро бе считан за една от главните трансферни цели на “червените дяволи” през това лято, само че португалецът е решил, че е по-добре да насочи напъните си и останалите средства отделени за селекция към централен нападател.
Jose Mourinho is ready to devote the majority of Manchester United's remaining transfer budget on a new striker (Independent)

Nonsense! We're battling for 4th if we don't get a LB, another midfielder, CB and a RM#MUFC
— The United Stand (@UnitedStandMUFC) June 7, 2018 През предходната година Ашли Йънг зае позицията отляво на отбраната, до момента в който Ромелу Лукаку изпитваше компликации и се наложи да играе съвсем без счита през по-голямата част от акцията, а Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал са разочаровали с изявите си в центъра на нападението в редките случаи, когато получаваха опция да се изявяват там. Освен това на позицията отляво могат да се изявяват още Люк Шоу, на който доста се разчита да вдигне формата си, Дейли Блинд и Маркос Рохо, както и Матео Дармиан, който обаче съвсем несъмнено ще укрепи Ювентус. До този миг Манчестър Юнайтед притегли Фред от Шахтьор Донецк, както и Диого Далот от Порто, който е десен бек, само че може да бъде употребен и отляво при потребност.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР