Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похвали персонално младия Скот

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похвали персонално младия Скот
Коментари Харесай

Моуриньо: Питайте ме за Мактоминей, а не за Погба

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похвали персонално младия Скот Мактоминей след нулевото тъждество със Севиля в първия 1/8-финал от Шампионската лига на “Рамон Санчес Писхуан”. Португалецът оцени идния реванш на “Олд Трафорд” като доста комплициран за прогнозиране, само че остава оптимист за достигането до 1/4-финалите.

“Равенство с голове на реванша ще ни изхвърли от Шампионската лига, по тази причина би трябвало наложително да спечелим. Очертава се комплициран конфликт. Смятам, че “Олд Трафорд” има потребност от огромни европейски мачове. През предишния сезон играхме в Лига Европа, само че това е различен по статут шампионат. Преди мача всички ме питаха за Пол Погба, а трябваше да задават въпоси за Скот Мактоминей. Той беше превъзходен през днешния ден.

Направи всичко като учебник. Пресираше Евер Банега, като не му остави никакво пространство, а той е главният плеймейкър на Севиля. Избраният от мен вид на халфовата линия стартира чудесно мача, по тази причина на Пол се наложи да се постарае след насилственото си влизане, само че той съумя да покаже добра игра. Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 21 февруари  Севиля 0:0краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР