Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо подписа нов договор с

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо подписа нов договор с
Коментари Харесай

Моуриньо преподписа с Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо подписа нов контракт с британския гранд, разгласи формалният уебсайт на "червените дяволи ". Новият договор ще задържи португалския експерт на "Олд Трафорд " до 2020 година, като в него има и алтернатива за още един сезон. Старият контракт на Моу с клуба изтичаше през 2019 година.

Моуриньо, който на следващия ден ще навърши 55 години, пое “червените дяволи” през лятото на 2016 година, като наследи на поста холандеца Луис ван Гаал. Моуриньо стана първият управител в историята на клуба, който съумява да завоюва трофей още в първия си сезон отпред на отбора. През сезон 2016/2017 Манчестър Юнайтед завоюва Купата на лигата на Англия и Лига Европа.

В момента Манчестър Юнайтед заема второ място в класирането на Премиър лийг, на 12 точки зад водача Манчестър Сити след 24 изиграни кръга. “Червените дяволи” играят и на още два фронта - в Шампионската лига и в шампионата ФА Къп.

Португалецът подписа новия контракт в наличието на изпълнителния шеф на клуба Ед Удуърд. "Жозе към този момент реализира доста като управител на Манчестър Юнайтед и аз съм доста благополучен, че той се съгласи да се обвърже с клуба най-малко до 2020 година. Неговият професионализъм и продуктивност са изключителни и той прегърна желанието на клуба да се постановат млади играчи от топкласа в първия отбор. Той прави всичко с сила и целеустременост и аз съм сигурен, че ще продължим да носим резултати на почитателите и клуба ", разяснява Удуърд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР