Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо още от първия си

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо още от първия си
Коментари Харесай

Жозе с варварска секира за любимата си жертва в Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо още от първия си ден на „ Олд Трафорд” не наподобява като най-големия почитател на Люк Шоу, а идният мач против Саутхемптън във Висшата лига стана мотив за следващата мъчителна за играча среща с действителността. Специалния характерен жанр акцентира дебело за какво няма да разчита на левия бек във въпросната среща.

Манчестър Юнайтед удължава контракта на Люк Шоу

Шоу получи минути за изява през седмицата при успеха с 4:1 над Бъртън Албиън в 3-ия кръг за Купата на Лигата, само че вместо да си направи услуга, наподобява задълбочи проблемите си. 22-годишният футболист имаше цяло второ полувреме разполагаем, а видяното наподобява не впечатли Моуриньо.

Мачът против Саутхемптън би бил по-специален за Шоу, който е младеж на „ светците”. Очевидно обаче прочувственото завръщане ще бъде отсрочено за различен път, стига да не се случи нещо изключително в хода на срещата. „ Вие нали гледахте мача против Бъртън? Видели сте това, което видях и аз, а в този момент ме питате дали ще играе на следващия ден? Не, той няма да играе на следващия ден. Той би трябвало да работи. Длъжен е да се подобри”, сподели Моуриньо.

Жозе отново уязви Шоу: Мислех да го извадя на почивката

Думите му са в унисон с това, което преди дни съобщи легендата на Юнайтед Фил Невил, който си извади същите заключения от срещата с Бъртън. „ Не видях у него същински апетит да спринтира за всяка топка, да потегля напред, да се връща и покрива. Видях един човек, който се носеше по течението. Люк би трябвало да излезе от тази удобна зона, тъй като в случай че желае да бъде ляв бек на Манчестър Юнайтед, би трябвало да играе на равнището на Андер Ерера”, сподели тогава Невил.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР