Мениджърът на Манчестър юнайтед Жозе Моуриньо обяви, че иска да

...
Мениджърът на Манчестър юнайтед Жозе Моуриньо обяви, че иска да
Коментари Харесай

Моуриньо обяви, че иска да остане задълго в "Манчестър юнайтед"

Мениджърът на " Манчестър юнайтед " Жозе Моуриньо разгласи, че желае да остане дълго време отпред на тима. Португалецът има контракт с " алените дяволи " до лятото на 2019 година, само че изрази предпочитание да го удължи.

" В средата на контракта си съм и подписването на нов зависи напълно от клуба. Отдаден съм (на клуба) и желая да остана. Виждам себе си тук ", сподели 54-годишният треньор.

" Това е въпрос, който зависи от борда на шефовете, от (изпълнителния директор) господин Удуърд, от това дали те са удовлетворени от приноса ми и желаят да остана и след края на контракта ", добави той.

Бившият треньор на " Порто ", " Челси ", " Интер " и " Реал " (Мадрид) отхвърли писанията в английската преса, че не е благополучен на " Олд Трафорд " и желае да се раздели с " Юнайтед ". Португалецът дефинира тези изказвания като погрешни. По думите му това са медийни спекулации, с които се цели търсене на сензация.

" Най-лошото нещо, което някой може да направи, е да сложи под подозрение професионализма ми във всеки един подробност от работата ми. Само тъй като не се държа като смешник на тъчлинията, значи ли, че съм изгубил пристрастеността си? Предпочитам да се държа по-зряло, което е от изгода за тима и мен самия ", сподели ще Моуриньо.

" Червените дяволи " започнаха мощно сезона, само че не устояха на темпото на градския противник " Манчестър сити ". " Гражданите " се показват впечатляващо и имат 62 точки от 66 вероятни. Те имат задатък от цели 15 точки пред " Юнайтед ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР