Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо напусна гневен пресконференцията си

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо напусна гневен пресконференцията си
Коментари Харесай

Моуриньо напусна гневен пресконференция


Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо напусна ядосан конференцията си преди мача с Борнемут довечера, откакто публицистите не стопираха да го питат за случаите след дербито с Манчестър Сити в неделя.

"Гражданите" завоюваха дуела на "Олд Трафорд" с 2:1, след което отпразнуваха триумфа си прекомерно шумно, което докара до реакция от страна на Моуриньо и в последна сметка се стигна до всеобщо меле, в което пострада асистентът на Пеп Гуардиола - Микел Артета. "Става въпрос за разграничение - разграничение в културата, в образованието. Това и нищо повече. Това, което ние направихме против Арсенал, бе напълно друго, методът, по който се държахме като победители", разяснява Моуриньо. Португалецът бе запитан дали чака наказването от Футболната асоциация за себе си или за Ромелу Лукаку. "Защо? Мисля, че ти работиш за различен клуб, а не за пресата", отвърна той на журналиста. "Знаете процедурата. Обвинение, доказателства, наказание".

Запитан дали е убеден, че неговите играчи са се държали по подобаващ метод, Моуриньо отговори: "Аз знам. Не съм убеден, а знам. Не харесвате ли Борнемут? Не ги почитате? Не вярвате, че те са тим, кадърен да пристигна на "Олд Трафорд" и да се показа добре. Не почитате Еди Хауи? Не почитате техните играчи", приключи Моуриньо, след което напусна залата за конференции.

Манчестър Юнайтед приема Борнемут довечера от 22:00 часа българско време. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР