Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо намекна, че Златан Ибрахимович

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо намекна, че Златан Ибрахимович
Коментари Харесай

Златан и Погба близо до завръщане

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо загатна, че Златан Ибрахимович ще може да помогне на тима за напрегнатия интервал към коледните празници. Възстановяването на нападателя от тежка травма в коляното върви чудесно и той към този момент тренира с топка.

Моуриньо се изрече оптимистично и във връзка с положението на Пол Погба и Маркос Рохо, които също са покрай завръщане. Португалецът показа, че паузата поради мачове на националните тимове е добра пристигнала точно заради тази причина.

“Има група играчи, които се надяваме да се възстановят скоро. Те работят всеки ден и са в добра позиция. Тяхното възобновяване ме кара да имам вяра, че тази част от сезона, към Коледа, ще бъдем в мощна позиция”, показа Моуриньо пред клубната телевизия.

Много от играчите на Юнайтед отпътуват за срещи с националните си тимове. Останалите пък получиха една седмица отмора. “Паузата значи, че множеството играчи отлитат от Лондон към техните страни. Всички изчезват, само че има други, като Смолинг и Ерера, които не са в националните си тимове, а след толкоз доста мачове, заслужават отмора и аз ще им я дам”, сподели още Жозе.

Jose Mourinho on a key period for his injured players...https://t.co/b3jnFdVYxg
— Manchester United (@ManUtd) November 6, 2017
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР