Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира дербито с Челси

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира дербито с Челси
Коментари Харесай

Жозе за жертвата си: Този не го знам кой е...

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разяснява дербито с Челси и конфликта, в който самият той взе участие малко преди края на продължението на дуела на " Стамфорд Бридж ".

" Фантастичен мач, в който не получихме заслужения резултат за нас, само че това е футболът. Бяхме по-добрия тим, даже и през първото полувреме, когато губехме.

 Челси и Манчестър Юнайтед приключиха наедно 2:2
Зрелище на " Стамфорд Бридж "! Юнайтед възкръсна, само че изпусна трите точки в края!

Рос Баркли избави " сините " в добавеното време

Контролирахме срещата, а резултатът в действителност е недостоен. Вкараха ни два гола от статични положения, само че и това е метод, който да отбележиш. Трябваше да се пазиме по-добре.

Марсиал надгражда всекидневно, а през днешния ден направи доста положителни неща. Той е повече от приключен състезател, само че може още. Има гений и знам, че желае да го демонстрира, а това е добре за тима.

Това в края не бе моя реакция, а на асистента на Сари. Той постъпи доста нелюбезно, а Сари се погрижи за обстановката. Двамата ми се извиниха, а аз одобрих това. Историята е завършена. Не правете това, което вършиме всякога, казвайки, че " това е Моуриньо ". Не знам името на индивида, не ми е и нужно да го знам. Всичко е наред. Сари незабавно пристигна да ми се извини ", сподели Моуриньо.

 Феновете не простиха на Моуриньо
Феновете не простиха на Моуриньо

Специалния ще срещне дагестанеца в осмоъгълника, забавляват се почитателите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР